Снимка: Reuters
fallback

Елън Дедженеръс говори за първи път за травмираща случка от детството си. В гостуването си при Дейвид Летерман, тя сподели, че майка ѝ се е омъжила за "много лош мъж", когато водещата е била тийнейджър.

След това Бети Дедженеръс е била диагностицирана с рак на гърдата и е трябвало да се подложи на операция. Пастрокът на Дедженеръс е използвал ситуацията, за да се възползва от нея и е започнал да се опитва да установи близост с нея.

"Когато майка ми беше извън града, той ми каза, че трябва да се провери дали и аз нямам бучка в гърдата. Не искал да притеснява майка ми и затова не попитал нея, но искал да се увери, че всичко с мен е наред“.

Признавайки, че заради крехката си възраст тогава, тя не е знаела нищо за тялото и е позволила на мъжа да я опипа. Но това не бил последният път, когато мъжът е установил такава близост с бъдещата водеща.

"Опита се да го направи отново, отново и отново", каза тя.

Вижте още за Елън Дедженеръс в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

HollyWeird

преди 4 години

Интересно. 95% от холивудските звезда са минали през изнасилвания, тормоз, "бедност" и какво ли още не. А ако забележим, голяма част от не само холивудските звезди, но и спортистите, са били отгледани от бащи свързани с военните сили на Щатите. В днешни дни, в които се поощрява хомосексуализма и всички останали извращения, трябва да имаме вяра и търпение! Краят е близо!

26

Мартин Лутър Кинг

преди 4 години

ли я е изнасилвал ......не остана не изнасилена лесбийка в пиндустанските съединени щати

25

Анонимен

преди 4 години

"Затова мъдрите хора казват - прави всичко каквото ти се иска да правиш защото ще дойде ден когато нищо няма да искаш да правиш !"

fallback