Снимка: Reuters
fallback

Меган Маркъл не е променила рязко стила си на обличане след като стана съпруга на принц Хари. Това твърдят експерти пред Daily mail, според които с роклята, която тя се появи при официалното показване на сина ѝ Арчи, тя иска да насочи вниманието, че иска да се облича по-скоро като актриса, отколкото като кралска особа.

"Херцогинята на Съсекс е известна с шикозния си монохромен гардероб, който се е променил съвсем малко след влизането ѝ в кралското семейство", казва Хана Бетс в документален филм за стила на Меган Маркъл. По думите ѝ, дрехите, които тя носи, "говорят", че тя иска да запази част от своето "бивше аз".

37-годишната майка, която роди на 6 май, се слави с любовта си към дизайнерското облекло. Тя харесва брандове като Stella McCartney, Burberry, Alexander McQueen, Victoria Beckham. Но в гардероба й няма само британски марки.

Меган не се срамува да се покаже с един и същи тоалет на две различни събития. Но го прави по-рядко в сравнение с етърва си Кейт Мидълтън, която обича да рециклира дрехите в гардероба си.

Често облеклото на кралските особи е техният начин за общуване с масата, посочват експертите. Те са категорични, че роклите на херцогинята, които понякога са по-къси, „крещят“, че тя е бунтарка, има своя идентичност и ще я показва въпреки строгия протокол.

През май 2014 г. звездата от сериала "Костюмари" и настояща съпруга на принц Хари облича свежа бяла рокля за събитие в Ню Йорк. Четири години по-късно модните експерти отбелязват, че тя е избрала почти същата за обиколката из Нова Зеландия.

Вижте Меган в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Гърбов

преди 4 години

В изневярата има хем вяра хем и изне !

9

Анонимен

преди 4 години

A какво бельо носи?

8

Анонимен

преди 4 години

"И след раждането: Меган не изневерява на стила си"Все още е черна?

fallback