Снимка: Close Up

Връзката на младата певица Михаела Маринова и бившия футболист на ЦСКА Александър Дюлгеров върви към своето естествено продължение. Видимо двамата са готови да имат наследник. Те се нанесоха в нов дом, като са направили детска стая в общия си апартамент.

Тези подробности разкри нейната колежка Сантра в предаването си Close Up по телевизия The Voice. Михаела и Александър се запознали покрай общи приятели. Двойка са от година и половина, а от една година живеят заедно. Според нея той е "страшен романтик" и на 8 март 2018 г. й предложил да заживеят заедно. Първоначално били на квартира, но вече имат собствен апартамент с предвидена детска стая в него, а само преди дни се сдобили и с първия си домашен любимец – рибката Леа.

Певицата е сигурна, че това е нейният човек – да я подкрепя и да я обича такава, каквато е.

"Аз съм горд собственик на най-голямото сърце и душа. Не ми се получи да променя част от характера си, а най-големият ми неуспех е наивността по някакъв начин. Бях малкото Мише с големите мечти, а сега съм голямото Мише, изпълнило част от мечтата си. Щастлива съм. Най-добрите избори се правят с лекота в душата, спокойствие и вяра", споделя Михаела.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase