Снимка: Facebook
fallback

Кристин Илиева започна отново работа. След като месеци наред се възстановяваше от катастрофата, която претърпя с приятелката си Дивна, красавицата сподели с феновете си във Facebook, че отново е застанала зад обектива.

"Много се вълнувам и искам да споделя с вас първата си фотосесия след една година прекъсване“, написа моделът и качи две снимки от най-новата кампания на популярна марка перилни препарати.

"Благодаря и на целия екип за вярата им в мен и професионалното отношение. За мен беше радост да работим заедно и да направим нещо толкова красиво реалност!“, добави тя.

До момента Кристин споделяше фотоси от стари ангажименти.

Илиева претърпя няколко операции в Истанбул, заради които в началото трудно се придвижваше и беше с патерици. Предстои ѝ нова, за която нейните приятелки набират средства.

"Недейте да чакате нещо да ви бъде отнето, за да го оцените чак тогава. Бъдете благодарни за всеки ден. Аз все още се възстановявам и се боря всеки ден, но съм горда със себе си докъде стигнах и през какво минах. Винаги ще има и добри и лоши дни, но сами избирате как да живеете живота си", сподели тя по повод една година от катастрофата, която преобърна живота ѝ.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Kris

преди 4 години

Амчи добре дошла! Нямахме търпение, да си дойдеш! А скоро няма ли пак, да се повозите с курволяците? Ама още по бързичко!

10

Анонимен

преди 4 години

Да разбираме ли, че последната "животоспасяваща" операция на крачето е минала успешно?

9

Анонимен

преди 4 години

Събра ли парите за маркови дрешки? Достатъчно балъци ли дариха? Оф, то всъщност събираше пари за пластична операция, защото дрешките и екскурзиийките си ги купуваше с личните пари

fallback