Снимка: Instagram

71-годишна жена е била откарана в болница след катастрофа в Раковски, причинена от дизайнерката Мегз.

Възрастната жена е настанена за наблюдение. Самата Меглена Каканашева била лишена от правоспособност преди на настъпи индицентът, тъй като изтърпявала административно наказание.

Още по темата
Инцидентът се е състоял след 14:00 часа вчера ул. "Христо Смирненски" в Раковски. Полицейските служители установили, че лек автомобил "Мерцедес" не спрял на знак "стоп" и отнел предимството на лек автомобил "Хонда", управляван от 74-годишен мъж.

"Беше със собствения си Мерцедес ML със старозагорска регистрация", потвърждават свидетели. Пред очите им Каканашева напуснала автомобила, опитвайки се да избегне обективите.

Водачите и на двата автомобила били тествани с дрегер, но пробите били отрицателни. Местопроизшествието е отработено по административен ред.

Припомняме, че Мегз съвсем скоро се размина на косъм от това да последва гаджето си Рончев в ареста. На дизайнерката бе наложена мярка за неотклонение "парична гаранция" в размер на 10 000 лева.

Причина за обвинението срещу двамата бе мистериозното изчезване на предишното возило, управлявано от Каканашева. В хода на резследването служителите на реда установили, че се касае за застрахователна измама.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase