Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Вокалистът на Gravity Co Явор Захариев е починал. Неговата сестра потвърди новината.

В сряда той беше открит в безпомощно състояние със счупен нос. Захариев беше настанен в реанимацията на "Пирогов" в изключително тежко състояние.

Oще по темата

Неофициално от полицията обясниха, че няма следи от насилие и влизане с взлом.

Според една от версиите 39- годишният рокаджия е бил нападнат и бит. Другата хипотеза е, че сам се е докарал до това състояние с дрога и е довел организма си до пълно изтощение.

Миналата година Захариев разказа как е успял да се пребори с дрогата, след като е бил 3 години в комуна в Хърватия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

95

Пламена

преди 5 години

До Православен, а починалите от: инфаркт, инсулт, вследствие на висок холестерол, диабет, сърдечносъдови проблеми, рак, вследствие на стресов избор на живот, лошо хранене, свръхтегло и т.н. какви са??? Всеки човек прави избор в живота си, който за съжаление може да доведе то фатален край и би трябвало религитята ти да те учи на милост, а не осъждение, защото гордостта е най-големият грях. Припомни си пак!

94

Анонимен

преди 5 години

Не ги познавам лично, нито съм от Сф но наистина бяха уникални.Който не е слушал техни песни нека си пусне "Gravity Co. - Mr. No One". Песента е от 2002-а!Съжалявам че не отидох на техен конецерт преди години в моя град.Бах мааму и живот.

93

Анонимен

преди 5 години

Добрите хора си отиват рано,а лошите остават на банкет.Животът е лотария с награди,но кой е печелившият билет?Добрите хора вечно са самотни,а лошите живеят на стада.Човек привиква някак неохотнода казва "не", когато мисли "да".Добрите хора страдат от невроза,а лошите са с нерви от въже.

fallback