Reuters
fallback

Американската актриса и режисьор Анджелина Джоли от доста време е специален пратеник на ООН. Явно от натрупания опит звездата е преценила, че има възможност да се кандидатира за държавна длъжност.

 
Джоли дава заявление пред сп. „People“: „Никога не казвай никога!“. Тя обаче допълни, че разчита на другите да заемат лидерските позиции.
 
В качеството си на пратеник на Върховния комисариат на ООН за бежанците Джоли неотдавна призова страните да разполагат повече жени миротворци, за да предотвратят сексуалните посегателства над бежанците.
 
Тя призова да се променят законите, за да не се третират жените като граждани от втора класа. Пълният текст на интервюто на Джоли ще излезе в „People“ в броя му на 15 април.
 
Актрисата коментира пред изданието и най-големия си син Мадокс, който съвсем скоро ще навърши 18 години и през есента възнамерява да замине в колеж. Така и не се разкрива името на учебното заведение.
 
„Гордея се с него и с нетърпение чакам успехите му“, коментира актрисата. Преди време в медиите излезе информацията, че Джоли забранила на Пит да помага на Мадокс в избора за учебно заведение.
 
По думите на източник, близък до Анджелина, тя не искала бившият ѝ съпруг да има принос във вземането на важни решения в живота на Мадокс.
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се забрани на хора без подходящо образование да се занимават с политика, това не е игра и от него зависи живота на милиони.

12

Анонимен

преди 5 години

Не се наяде тая

11

:))))

преди 5 години

Направо да се кандидатира за президент на САЩ,какво ще играе на дребно.

fallback