Facebook
fallback

Николета Лозанова избра да отпразнува рождения ден на своята дъщеря в известна столична дискотека. На 1 април Никол стана на 7 години.

Плеймейтката покани малки и големи на парти в заведението, украсено от специална агенция, наета за случая. От снимките, публикувани в профилите ѝ в социалните мрежи се вижда, че то е било на тематика „Алиса в страната на чудесата“.
 
Често пъти околните ме питат как успявам с лекота да пиша своята житейска приказка толкова вълшебна и красива?! Простичко е! Вече цели 7 години гледам живота през очите на Никол, смея се с нейния смях, плача с нейните сълзи! Тя ме научи да не се страхувам „от тъмното“ и да се радвам на „дъгата след бурята“! Обичам те, мое всичко и ти обещавам да превърнем приказката „Никол в страната на чудесата“ в любима класика!“, написа Лозанова в Instagram и сподели няколко кадъра от фотосесията ѝ с детето, което е плод от връзката ѝ с футболиста Валери Божинов.
 
Любимата на Николай Михайлов сподели, че е избрала да вдигне подобно празненство водена от безграничната ѝ любов към Никол и желанието да ѝ покаже, че чудесата не са мираж, а приказките се пишат от всеки един от нас.
 
Змии, костенурки, папагали и други екзотични животни са били част от изненадите за порасналото момиченце и неговите приятели. Близначките Алекс и Влади пък са поздравили с няколко песни малчуганите.
 
Специално за случая Николета и нейната дъщеричка са избрали еднакви рокли с флорални мотиви.
 
„И ако повечето приказки завършват с „.... и заживели щастливо“..... нашата завърши с „...... и се насладили на торта – шедьовър“, посочи още Лозанова и сподели няколко кадъра от тортата и други сладки изкушения, поръчани за рождения ден на момиченцето ѝ. За почерпка на възрастните тя се е спряла на хапки с риба и алкохолни напитки.
 
Още снимки от грандиозния рожден ден ще намерите в галрията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 5 години

От лековата жена няма как да излезе читаво потомство.След още 5/6години ще започне да си помпа устните и бюста със силикон и да се гологъзи като майка си,както правят дъщерите на чалгаропевачките.

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен "Горкото дете, малкото копие на мама, носещо нейното име, обличано като аксесоарче... пълно е с майки орлици-психарки "Николета Лозанова е дала ХУБАВО име на своята дъщеря. Името Никол е красиво име, НЯМА нищо лошо в това нейната дъщеря да има това име. " Обличано като аксесоарче"И как искаш да бъде облечено момичето? Чест й прави на Николета Лозанова, че облича дъщеря си в женски дрехи (поли и рокли) и я учи да бъде хубаво момиче. Грозно е момичета и жени да носят панталони

25

Анонимен

преди 5 години

Горкото дете, малкото копие на мама, носещо нейното име, обличано като аксесоарче... пълно е с майки орлици-психарки

fallback