Reuters

Според специалисти е хубаво човек да роди дете преди да навърши 35 години. Това е свързано най-вече и с възможността на жената да забременее. Но ето няколко звезди, които стават майки на по-късна възраст и са изключително щастливи с децата си. Всяка от тях е родила първото си дете след 40-ата си година.

Салма Хайек
 
Актрисата става майка за първи път на 40 години. Ражда дъщеря си на 21 септември 2007 г. Кръщава я Валентина Палома Пино и е от съпруга ѝ – милионера Франсоа Анри Пино. В интервю две години след раждането звездата признава, че не тъгува, че е станала майка толкова късно. „Сега съм по-пълноценен човек, отколкото преди 10 години. Тя получи по-добра майка затова, че се роди сега“.
 
Ева Мендес
 
И Ева Мендес ражда първото си дете на 40 години. След като три години отношенията ѝ с Райън Гослинг вървят в романтична посока, актрисата ражда дъщеря им, която двамата кръщават Есмералда. Две години по-късно се появява и второто им момиченце Амаду. Гослинг неведнъж разказва колко държи на семейството си.
 
Ким Бейсинджър
 
От брака си с Алек Болдуин актрисата ражда дъщеря им Айлънд. В този момент Ким вече е навършила 41 години. Двамата са съпрузи от 1993 година и се развеждат през 2002 г.
 
Джанет Джексън
 
По-малката сестра на Майкъл Джексън стана известна и с факта, че роди дъщеря си чак на 50 години. Тогава тя бе омъжена за милионера Уисам ал Мана. Въпреки че бременността минава тежко, детето се ражда здраво, а Джанет успя дори да възстанови хубавата си фигура след раждането.

Още звезди, които станаха майки след 40, четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase