Instagram
fallback

Певицата Анастейша е дошла инкогнито у нас. Звездата пристигнала в София за снимките на филм, но предпочела да се скрие от феновете.

Изпълнителката се е регистрирала под чуждо име в хотела, за да не привлича вниманието към себе си, съобщава „24 часа“.
 
Певицата е прекарала 3 дни в столицата ни, като успяла да разгледа част от нея. Вчера си е заминала.
 
„Където и да отидеш, каквото и да е времето, винаги носи с теб слънцето“, е написала звездата в своя профил в Instagram.
 
„Американска нощ“ е италианска кинопродукция, която се снима у нас от февруари. Режисьор на лентата е Алесио Джим дела Вале, който решава да повика Анастейша, за да изиграе себе си в няколко сцени.
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 5 години

Ама тя и фенове ли има?

6

и аз тъй, инкогнито

преди 5 години

Като си взема отпуската и си ходя до Бг за някой ден, но гледам никой да не разбере,рче после ми се смеят , как може все още да ми е тъжно за страна, която преди 20 години ме прогони. Колегата Феликс, отишъл на почивка на Златни пясъци и още помни как ги обрали - 2 пъти, без да броим че на всякъде имало яко надписване, таксита по 5 кинта на км , страх и т.н.Той хем ми се смее, хем ме съжалява за съдбата ми да съм българин

5

Анонимен

преди 5 години

Рано или късно един ден всеки позастарява.И Анастасия позастаря, но това съвсем не ми пречи да я обичам за следата, която остави в изкуството.

fallback