Снимка: архив, Reuters
fallback

Никол Кидман няма да присъства на сватбата на сина си. Холивудската актриса не получила покана за важното събитие в живота на осиновения й син Конър Круз.

24-годишният младеж и неговата избраница Силвия са посветени на сциентологията като бащата на Конър – Том Круз, предаде OK Magazine.

Според източник, близък до звездите, Том Круз "обожава" булката и е щастлив, че синът му е тръгнал по неговите стъпки в сектата.

След развода с Кидман актьорът получи попечителските права над двете им осиновени деца и те останаха да живеят с баща си.

В течение на много години имаше слухове, че и нейните осиновени наследници са възпитани именно по правилата на Сциентоложката църква. Говори се, че именно те са били залога за Кидман да получи свободата си.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 5 години

До КидмановДа ти издам ли? Не няма, само ще ти подскажа! опитай се да комбинираш цитираните изброени области и научно звание на човека и добави факта, че не е академик в БАН! Успех! Ако пак не откриеш отговора, си готов за академик в БАН, ще те приемат!

7

dmx

преди 5 години

Основател на сциентологията е Рон Л. Хъбърт, интересна личност, не моге да се отрече. Тази секта, също както и мормонската са много силни в Америка. И двете са творение на Дявола, както и всички подобни организации.

6

Кидманов

преди 5 години

До Анонимен"Антъни Кидман е психолог, биохимик и академик" - какво не виждам и не мога да разбера!? Издай ни тайната - какво е толкова специалното с бащата на Никол Кидман?

fallback