Facebook
fallback

Първият имен ден на сина си отбеляза Антония Петрова-Батинкова. На Благовещение Мис България 2009 сподели снимки от първата му фотосесия, направена само 14 дни след неговото раждане. 

"Днес, на Благовещение, нашият първороден син, нашият Принц - Благовест Ивайло Батинков (Best Batinkov) има имен ден! Сине, бъди здрав, щастлив, умен, силен, късметлия, усмихнат, специален, успешен, благословен и най-добър във всичко, в което пожелаеш, точно като великото си име! Бог да е с теб и да те закрилят, вси светии! Обичаме те, повече от всичко на света и винаги ще бъдем до теб! Мама и Тате", написа тя във Facebook. 
 
В началото на март семейство Батинкови направиха погача за здравето на малкия Благовест, който се появи на бял свят на 17 януари. Антония и съпругът й наеха ресторант, който украсиха в бяло и червено за случая. 
 
След като роди, миската се изгуби за кратко от социалните мрежи. Наскоро тя се похвали, че бързо е успяла да си върне килограмите преди бременността. 

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 5 години

Горкото ДЕТЕ - майка-комплексарка,баща - ***(що си мълчи,като плюят детето му,заради простотиите на "крокодил"),какво ли го чака?!?!?

13

Nightborn

преди 5 години

Ох, отдъхнах си ! В началото вместо "имен" прочетох интимен ден. В същност, коя е майката ? Предполагам е нобелов лауреатка или е измислила лекарство срещу някоя, нелечима болест ?! Или поне е трудов човек, който всекиденвно твори блага за обществото ?

12

Анонимен

преди 5 години

Леле, тая ми е наборка, а прилича на изкукала лелка.

fallback