Снимка: архив, Reuters
fallback

Заради обвиненията в педофилия в новия документален филм за Майкъл Джексън "Да напуснеш Невърленд" изпълнители, продуценти, музеи, модни къщи, радиостанции се разграничиха от покойния Крал на попа. В отговор на призива восъчните му фигури да бъдат претопени, от Музеите на Мадам Тюсо заявиха, че ще ги запазят, пише в. "Дейли стар".

Восъчни фигури на Майкъл Джексън има в музеите от прочутата верига в Лондон, Блекпул, Лас Вегас, Ню Йорк, Сан Франциско, Шанхай, Хонконг, Пекин и Сидни, предаде БТА.

Въпреки скандала, който се разгоря покрай излъчването на документалния филм "Да напуснеш Невърленд", в който Уейд Робсън и Джеймс Сейфчък обвиняват Майкъл Джексън в педофилия, от Музеите на Мадам Тюсо засега не възнамеряват да се "отърват" от восъчните фигури на певеца.

"Нашите скулптури от восък отразяват профили с влияние върху поп културата, които посетителите искат да видят. Ние редовно съобразяваме с външни събития решенията си кои фигури да показваме. Засега и в обозримо бъдеще восъчните двойници на Майкъл Джексън ще останат изложени на показ", каза музеен говорител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

дрът мрасникк

преди 5 години

Това е една добре организирана и премислена кампания,с точно определени цели!Ще видим резултатите,и тогава ще преценим каква е била целта!Още е рано!Но при всички случаи става дума за много пари!

11

яветуъ

преди 5 години

Всичко е защото световният "елит",готвещ ни в момента ТСВ, убива и унищожава всеки световно известен певец пеещ против войната.Поради тази причина убиха и Джон Ленън,както и Ту Пак,единственият истински рапър.Също така MJ е един от малкото които нямат нито една песен със скрити послания в нея и като я пуснеш на обратно с някоя аудио програма не се чуват сатанински текстове.В едно от последните си интервюта той казва,че ги е надхитрил,но се вижда,че съвсем не е така,намерете и гледайте интервюто.

10

Да

преди 5 години

Много грозно впечатление прави това "разграничаване" на някои уж звезди от поп Краля.Грозно е, защото много от тях още се учат от него, вдъхновяват се и го копират.Но понеже стадото истерично блее след излъчването на филма, блеят и те.Актуално е и е модерно да блееш със стадото, вместо да размислиш сам. Щом музеите на мадам Тюсо държат на собственото си мнение и не се повлияват от масовата истерия браво!Така е достойно.

fallback