Снимка: архив, Булфото

Актьорите Яна Титова и Алек Алексиев очакват второ дете. Това стана ясно след като Яна публикува кадър в социалните мрежи. Снимката събра много харесвания, както и положителни коментари.

Пред Нова тв, актрисата и режисьор призна, че чака момиче и че е бременна в началото на шестия месец. „Мислим име, но не сме измислили. Въртим едни списъци. С Ая бе по-лесно. Знаехме, че това е Ая“, спомня си Яна. Обещава този път раждането да е в България. Децата си иска да научи на честност и смелост.

Титова признава, че не е очаквала животът ѝ да протече по този начин. "Плановете ми стигаха дотам да бъда актриса, но много бързо се осъществиха и трябваше да си направя нови“. Пътят ѝ наистина много бързо я изстрелва на голямата сцена. Самата тя признава, че е била късметлийка да дебютира там в постановка, режисирана от Крикор Азарян. След това, обаче представите ѝ от наученото в НАТФИЗ и реалността се разминават. Така идва и решението да замине. „Англия ме научи на това, че не може да възприемеш нищо за даденост.“

Вижте още за Яна Титова в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 4 месеца

Нямам представа коя е тая кадъна, нито благоверния й. Ама тоя нос е скандауен.

8

Смешник

преди 4 месеца

Как кой тия дето стават за 2ри път родители

7

Анонимен

преди 4 месеца

Кви са тези ботове?