Стефан Илчев като Кичка. Снимка: Като две капки вода
fallback

Риалити шоуто "Като две капки вода" често се хвали със своята позитивност, но скандали има и покрай него. И не за първи път "летят" обиди след представянето на някой участник.

Този път в главна героиня се превърна живеещата зад граница Кичка Бодурова. Нейният образ бе пресъздаден от Стефан Илчев, който за трета поредна седмица се справя перфектно с женските образи.

Фънки обаче принизи песните на Кичка и заяви, че те са лесна топка за Илчев.

"Това предаване взе нещо да се скапва. Това ресторантьорско начало на вечерта не е моето, което искам да видя. Знам възможностите на Стефан и не мога да си изкривя душата, че тази песен не беше нищо особено за него. Има лош късмет, че е попаднал на лоша песен. На Кица кое е гениалното", попита Димитър Ковачев.

Отговорът на Кица не закъсня. Тя се "изля" в социалните мрежи като не спести и доста обидни квалификации. Странно защо го отнесе и Евгени Минчев, явно певицата "не мели" и с него.

"Искам да благодаря от сърце на прекрасния Стефан Илчев за невероятната имитация. Разбира се, и на екипа от невероятни гримьори... Изпратиха ми видеото веднага. Даже спрях колата, за да го видя. Колкото за това недодялано човекоподобие и нещастен недоказан музикант Фънки, защо се ядосвате, приятели. Гледам коментарите ви! И аз като вас не мога да разбера с какво е полезен на шоуто. Той дори не разбира подигравките, с които го "обгръщат". В България има още един, дето му се иска да бъде "Лорд". Плюейки другите с жлъч се опитва да гради собствения си имидж. Въпрос на разбиране - едни градят името си с талант и с него обикалят света, други се опитват да лаят като помияри и им се иска да бъдат и те велики", написа Кичка.

И посъветва журито да коментира само изпълнението и имитация, а не какъв стил те харесват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

до 62

преди 5 години

Само да ти обърна мвнимание , че не съм чул някой някога да пее песни на Фънки, докато на Кичка Бодурова , още си пеем понякога.

57

Аматиор

преди 5 години

Не гледам българска телевизия и изобщо не разбирам за какво става дума тук.

56

Анонимен

преди 5 години

Кой от тези е звезда, че не разбрах?

fallback