Снимка: Facebook
fallback

Дивна ще направи специален благотворителен концерт за приятелката си Кристин Илиева, която се нуждае от голяма сума пари за операция на крака.

Миналия март Кристин пострада в автомобилна катастрофа край Българене, когато се возеше в колата на Дивна. Певицата загуби контрол над превозното средство, но се размина с леки наранявания, а моделката едва не изгуби единия си крак.

Ето какво обяви Дивна в Instagram:
 
"Здравейте, приятели! Наскоро ви споделих за кампанията, която започнах да организирам в подкрепа на един много, много специален за мен човек, а именно - Кристин. През последната година тя показа на всички ни какво е да си истински боец, и не само, истински човек. Много съм благодарна за това, че имам възможност да вложа цялата си любов и енергия в една инициатива, която всъщност започна с песента, която ѝ посветих - "Всичко или нищо". Затова реших да нарека така и самата кампания. Най-ключовият момент от нея ще бъде един концерт, в който заедно с мои и нейни приятели и колеги, ще се обединим с идеята, че заедно имаме силата да променим нейния свят. Ще ви информирам за всеки етап от развитието на кампанията".
 
Още по темата четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 5 години

Някой запознат ще сподели ли,колко се изплаща в този случай от задължителната гражданска? Предполагам достатъчно малко,че да не стигне за нищо...А иначе добра инициатива е започнала Дивна,все пак момичето може да пее и иска да дари събраните пари на приятелката си,какво лошо има в това?

21

АЙ МОЛЯ ВИ СЕ

преди 5 години

Как си позволяваш да водиш такъв скъп начин на живот (вижте й инстаграма на тая Кристин) докато в същото време активно се правят за теб мероприятия как уж имаш нужда от подаяния, защото не можеш иначе да си позволиш нужните ти операции. Не съм видял до сега някой изпандал в нужда от средства за лечението си да води и дори да парадира пред хилядите си последователи с такъв прахоснически и луксозен за простосмъртните стил и начин на живот.

20

Анонимен

преди 5 години

Честит 8-ми март на Дивна и на Кристин.

fallback