x17agency.com
fallback

Брадли Купър прави всичко възможно да съхрани разклатената си връзка с майката на дъщеря си Леа – модела Ирина Шейк.

Миналата седмица покрай холивудския актьор се завихриха упоритите слухове, че той има любовна афера с колежката си от хита "Роди се звезда" – Лейди Гага.
 
Двамата изпълниха на церемонията на Оскарите общата си балада към филма "Shallow" като прекалиха с интимностите на сцената и това предизвика вълна от негативни коментари, че Купър всъщност кръшка на рускинята с Гага и то пред очите ѝ.
 
Според приближени до Ирина, тези коментари за Брадли и Гага са я разстроили, въпреки че нямало никаква истина в тях. Според източниците Шейк всъщност не ревнувала от попзвездата, а по-скоро ѝ било писнало от постоянните статии в жълтите медии за нейното твърде "близко" приятелство с Купър.
 
В неделя сутрин обаче, Брадли и Ирина бяха уловени от папараците да се разхождат заедно в Лос Анджелис, след което се прибраха вкъщи с автомобила си Tesla.
 
Очевидно след сезона на наградите в Холивуд, двамата са се върнали към обичайния си ритъм на живот, опитвайки се да преодолеят слуховете за изневярата на Брадли.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Недоверие

преди 5 години

колкото до изневярата, станалото-станало, да се връщат към нормалният начин на живот и колкото по-скоро спрат да говорят за това, толкова по-добре! Понякога в живота е така - ти гледаш да му помагаш, той гледа да те изклати, върви после доказвай, че един път не се брояло.

fallback