Снимка: Facebook
fallback

Половинката на Брадли Купър – Ирина Шейк, вече не следва Лейди Гага в Instagram. Според информация на The Sun, красавицата се държала по-дистанцирано с певицата още преди Оскарите.

Изпълнението на Гага и Купър по време на церемонията по раздаване на престижните статуетки обра овациите на публиката. Тогава двамата се гледаха влюбено и се прегръщаха, а според специалисти по езика на тялото, поведението на изпълнителката на "Born this way" показва, че тя не е съвсем безразлична към актьора. Въпреки че след това 33-годишният модел поздрави и двамата, привидно милото ѝ поведение е било само за пред камерите.
 
Според източник на изданието, Шейк харесва Лейди Гага, но е разстроена от спекулациите след Оскарите, че тя излиза с приятеля ѝ.
 
Носителката на "Оскар" в категория "Най-оригинална песен" се почувства задължена да отговори на нападките, че има нещо между нея и Брадли Купър, с който играе в "А star was born". "Нищо не може да е по-специално от това да споделя този миг от Оскарите с един истински приятел и артистичен гений", коментира тя в официалния си профил в Instagram.
 
Междувременно в интернет се появи забавен колаж с Ирина Шейк, Лейди Гага и Брадли Купър.
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 5 години

Брадли Купър и Лейди Гага-таланти.Ирина Шейх-само закачалка за дрехи.

10

Анонимен

преди 5 години

Абе защо всички казват, че Лейди Гага била грозна? Да, не е красавица, но си има някакъв чар момичето. Не мисля, че една жена трябва да е топ красавица, за да се влюбиш в нея. По тази логика много хора нямаше дори да се родят!

9

До Ина

преди 5 години

Леле, добре че си ти та да дадеш акъл коя е за Брадли, коя е куха и бездарна. Дано Брадли прочете коментарите, та да си вземе бележка!

fallback