Снимка: Кадър от You Tube
fallback

Бивша прислужница на Майкъл Джексън разкри какво правел той в „Невърленд“. Жената, която била домашна помощница в ранчото в продължение на 4 години, потвърди, че покойният певец осъществявал сексуален тормоз над деца.

Ейдриън Макманъс е свидетелствала по дело срещу Майкъл Джексън през 2005 г. Днес тя разказва подробности за неговите наклонности във филма „Да напуснеш Невърленд“.

Жената потвърждава, че деца живели в имението на поп иконата с дни. През това време тя виждала как Джексън се държи прекалено близко с тях, опипва ги, дори им сваля бельото.

В началото прислужницата се смущавала да разкрие истината за случващото се зад вратите на „Невърленд“, но след като напуснала, събрала смелост да свидетелства срещу Майкъл Джексън.

Официалният трейлър на най-новия филм за живота на легендарния изпълнител вече е факт. Той предизвика остри реакции от страна на роднините на Джексън, които обявиха, че ще съдят неговите създатели. Делото е за 100 млн. долара.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 5 години

До ninaГаден педофил? Ти ли го потвърди в съда? Доказателствата в съда друго доказват!

28

Анонимен

преди 5 години

Ако е невинен, какви са тия многобройни негови снимки с малки деца. ЧУЖДИ деца!А?Или ще почнете, че "той просто обичал децата"...Ами то по тая логика и Едип просто обичал майка си.

27

Грехът

преди 5 години

Който е невинен пръв да хвърли камъка! И какво е станало с тези деца? Не е ли това основното? Самоубили ли са се? Депресирани ли са? Убийци ли са станали? ***? Нeчовеци? Или може би са се радикализирали?

fallback