Снимка: Instagram
fallback

В социалните мрежи прехвърчаха искри между потребители и модела Кристин Илиева. Последователи се ядосаха на красавицата, която пострада при катастрофа с Дивна, пише Tialoto.bg. Илиева претърпя няколко операции и се оказа, че трябва да ѝ се направят още, за да се възстанови напълно.

"По време на лечението ми настъпиха усложнения, което налага прилагането на допълнителни интервенции и медикаменти, чиято цена надхвърля първоначално предвидената сума. За предстоящите операции са необходими 100 000 евро – сума, непосилна за семейството ми", написа красавицата на страницата си във Facebook.

"Колко струва чантата ти на "Гучи" от една от последните колекции на модната марка? Доколкото мога да си позволя да ползвам интернет (тъй като нямам финансова възможност да си позволя марката) в сайта им пише цена от сорта на 2000 евро. Имаш страхотен суитшърт на "Валентино". Той пък е от последната колекция и по мои наблюдения струва 1500 лева. Непосилно за българския стандарт. Защо вместо да даваш по 2000 евро за чанта и 1500 лева за суитшърт не ги вложиш в лечението си, а искаш допълнително от хората? Не мислиш ли, че е меко казано нагло да искаш от бедния български народ, който трудно преживява, за да си купуваш дрехи за хиляди евра, спекулирайки с инцидента?“. Това са само част от коментарите в социалните мрежи.

Други също се включиха с подобни притеснения.

"Тъжно е че е трябвало да премине през този ад. Това едва ли някой го оспорва. Но тя освен в GoFundME е получавала дарения по нейни сметки, а там колко е събрала? Не се споменава. Струва ми се нелогично да се нуждаеш от средства и да си купуваш свръхскъпи неща... Може би тя го вижда като вид компенсация за това, което и се е случило. Малко гнило", пишат още гневни последователи.

Затова Кристин реши да публикува снимки на фактурите от нейното лечение и написа: "Обръщам се към всички с извинение, че толкова късно предоставям документи, доказващи къде и как са използвани дарените от вас средства. До този момент нямах физическата възможност, тъй като съм в Турция за многократни операции, следствие на инфекцията. Дарените от вас пари са използвани само и единствено за лечението ми в болницата, всички останали разходи са покрити с лични средства. Безкрайно съм благодарна за помощта, която ми оказвате, тъй като без вас, нямаше да съм тук! Благодаря!".

Тя също коментира, че в предишен неин коментар е споделила как всъщност става използването на дарителската сметка. "Банката не може да отпусне пари за лечение ако няма представен документ за съответна сума и причина", пише Кристин.

Също така тя отговори на критиките за скъпите си вещи: "Вярно е, че имам, пак отбелязвам, няколко неща – подарени, а не купени с вашите пари! От кариерата си като модел съм спестявала и съм си купувала неща, които мога да си позволя. Смятам, че за да изглеждаш добре облечен, не е нужно да си в марки от горе до долу, а това доста хора го мислят", допълва още Илиева.

Още новини за звезди четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

Гледайте сега

преди 5 години

Аз не разбрах в цялата работа защо се палите толкова? Който иска нека помага и това е. На никой не са му опрели нож в гърлото. Половината, които коментират тук, търкат билетчета и пълнят гушката на Пеевски, чакайки да ги пресрещне русото пате Рая и да каже "Намираме се в Тодоричене и ви представяме поредния милионер"... Ако наливането в една каца не ви е странно, значи и другата е ОК. Писала е във фейсбук да и помагат приятели, близки, кой както може. Другите какво ги вълнува толкова, не знам.

63

Лекар

преди 5 години

До 64Заради "информирани" "консултанти" много хора акъсняват фатално с адекватното лечение. Това, че сте прочели нещо в интернет или една жена Ви е казала, не Ви прави компетентен/на. Ако вярвате, че в Германия фармацевтичната индустрия не работи активно с лекарите, значи наистина нямате представа за какво става въпрос. Просто там се прави по-елегантно. Що се отнася до Турция - има много колеги, завършили и специализирали в САЩ, които се връщат в Турция и прилагат наученото. Не обобщавайте!

62

Анонимен

преди 5 години

Не е адекватно това момиче! Демонстрацията на висок стандарт и весел живот не пасва особено на идеята за нуждаещ се, болен човек! Това поведение е противно и си е жива подигравка за хората и желанието им да помогнат на наистина бедни и тежко болни!

fallback