Снимка: Vanity Fair

Загубата на моя дом ме промени много повече, отколкото бракът. Това признава Майли Сайръс пред "Vanity Fair". Певицата ще се появи на корицата на списанието за месец март. 

Изпълнителката дава първото си интервю след брака си с Лиъм Хемсуърт в края на 2018 г.

"На много може да се стори старомодна причината, поради която хората се женят, но аз не мисля така, защото това е един вид нова ера. Всички ние се променяме. Сега можете да видите как изглежда куиър (от английски queer – ексцентричен, странен, необичаен. Събирателен термин, използван за обозначаването на сексуалните и джендърни малцинства, несъответстващи на хетеро или цисджендърна идентичност), в хетеросексуални отношения. Гордея се, че съм куиър", обяснява тя.

Майли е категорична, че хората се влюбват в характера на самия човек, а не в пола или външността му. "Това, в което съм влюбена, съществува почти на духовно ниво. Няма нищо общо със сексуалността. Усещанията на новото поколение нямат нищо общо със сексуалността или пола. Сексът – това на практика е една малка част, а полът – е още по-малка, почти несъществуваща част от отношенията", коментира Сайръс.

Любимата на Лиъм разкрива, че когато е с него се чувства по-силна. Тя изтъкна, че въпреки сватбата, булчинската рокля с голямо деколте, прическата и цялата суетня около събитието, тя все не се смята за "вежлива хетеро дама".

Майли Сайръс смята, че някои хора не я харесват, защото не играе роли и споделя публично много моменти от живота си. "Представям ви се такава, каквато съм наистина. Когато хората слушат песните ми, те разбират какво чувствам точно в този момент. Разбира се, в мен живее вечно неудовлетвореният творец, на когото бързо му става скучно, затова се придвижвам бързо из живота", добавя тя.

За списанието певицата се снима леко разголена - нещо, което не е нетипично за нея. Кадрите са дело на фотографа Райън Макгинли.

Цялата фотосесия на Майли Сайръс може да видите в галерията на Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 4 месеца

Ай стига с негативните мнения, някои хора се променят.

5

Таню

преди 4 месеца

До House M.D.

Същата. Едно време го играеше малкото тексаско селенче хана монтана...

4

Анонимен

преди 4 месеца

Щи кажа що не те харесвам щото си цялата в татуси и пиърсинги една жена не остана дето да не е татуирана и с пиърсинги а е много лошо това и си го слагаш с мъж с с много много пари а не с някой безработен или с заплата 1000 лв