Снимка: Reuters
fallback

Меган Маркъл и преди е говорила за любовта си към йогата и пилатеса. Сега херцогинята на Съсекс призна, че тези упражнения много ѝ липсват по време на бременността.

По време на посещението на Меган и Хари в Бристъл, Маркъл се заговори с почитател на йогата, който беше в тълпата.
 
"Тя помага и на тялото, и на съзнанието, това е ключът. Ако можех сега да направя една такава тренировка, би било фантастично", споделила Меган.
 
Херцогинята преди е признавала, че става в 04:30 сутрин, за да практикува йога, тъй като не може да спи. Майка ѝ се е опитала да я запали по този спорт, но като малка Меган не е била голяма фенка на йогата. Започнала е да практикува това занимание, когато е била в университет.
 
Още за здравословните навици на Меган Маркъл - четете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 5 години

Ставате изключително противни с това агресивно налагане тая пaткa в редовните новини.

9

Винету

преди 5 години

мчи кък ...сутрин дръпа ръчката на самосваля и разтоварва кирпича ...после подмива гъзягата ...принцът я мята и я разтяга кафявата точка ... като монета от 100 паунда (да, има такива)за обяд - сланина, трябва да се хлъзга изотзадзе ...вечеря - още сланина, мазно требе за пиене - швепс и боза, може и в този ред

8

Анонимен

преди 5 години

Ми в момента фигурата й се дължи на туй, че е "непразна", както се казва в нашия стар български речник.А иначе по принцип точно нейната фигура не е нещо особено привлекателно - слабовата и дребна, ген.

fallback