Снимка: архив, Reuters
fallback

Меган Маркъл още не може да се разбере с баща си за това как са се скъсали отношенията между тях. Нейни близки приятели споделят пред People какви точно се е случило. По думите им съвсем не е вярна тезата, че херцогинята на Съсекс не е общувала с баща си. Малко след сватбата тя дори му е написала писмо, с което го моли той да престане да я тормози през медиите.

"Татко, съсипана съм. Обичам те. Имам само един баща. Моля те, спри да ме измъчваш чрез медиите и да поправим отношенията си", пишело в него.

"Мисля, че тя винаги ще се чувства опустошена от това, което той е направил", коментира източник, близък до херцогинята на Съсекс пред изданието.

Близки до някогашната звезда от сериала "Костюмари" изразиха притесненията си пред изданието, че напрежението около продължаващото отчуждение между баща и дъщеря влияе стресово и на двамата и може да се отрази и на нероденото дете на Меган и принц Хари.

"Тревожим се за това как този конфликт се отразява на бебето – коментират те – Не е хубаво да се постави човек толкова дълго под напрежение, особено ако и очаква дете.“

След сватбата на Меган с принц Хари през май 2018 г., на която Томас не присъства, отношенията между баща и дъщеря се сринаха. Томас се почуства засегнат и на няколко пъти коментира случващото се между тях, както и намекна за предполагаема вражда между Меган и Кейт Мидълтън.

 Томас Маркъл също обясняваше, че в медиите са били разпространени лъжи и те именно са направили разривът с Меган толкова сериозен. Той обясни също, че е правил поне няколко опита да се срещне с Меган и Хари, писал  е писма, но всяко подобно негово желание е било игнорирано.

Приятелите на Меган обаче уверяват, че Томас знае точно как да се свърже с дъщеря си, тъй като нейният телефонен номер не е бил променян. По думите им бащата просто никога не се е опитвал да направи контакт с дъщеря си.

"Той никога не се е обаждал, никога не й е писал. Твърденията му се оказаха изключително болезнени, тъй като и Мег винаги е била послушна. В същото време като негова дъщеря, тя е проявявала и много съчувствие към него".

В материала става ясно още, че Меган и Хари до последно са чакали Томас да дойде на сватбата и твърдят, че е пристигнала кола да го вземе, но 74-годишният е отказал да влезе.

Вижте още какво казват приятелите на Меган за баща й в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

мив

преди 5 години

***

9

Анонимен

преди 5 години

Каква драма, какъв стрес за херцогинята! Може ли така да я измъчват, та тя носи кралско отроче...не каквото и да е дете. Призовавам всички бременни по земното кълбо и други пранети да пишат на баща й да й се обади незабавно! Може ли такова нещо, възмутена съм!!!

8

@

преди 5 години

Какви писма си пишат бре? Телефони няма ли? И тоя до кой е адресирал писмото? До Бъкингамския дворец ли?

fallback