Снимка: Reuters
fallback
Персоналът, обслужващ кралското семейство в Англия, смятал, че принц Хари се е променил и вече не е толкова позитивен, а често бил кисел и ядосан. Това твърди Дънкан Ларкомб, биограф на кралското семейство и бивш редактор с ресор "Бъкингамски дворец" на "The Sun".
 
"Прислужниците на Хари винаги са смятали, че той е фантастичен. Сега той е доста кисел и отдалечен от личния си персонал, което е много необичайно за него", казал е Дънкан пред "Page Six".
 
Те харесвали принца, защото е "сърцат, земен, нормално момче, заклещено в кралския свят и не се взима насериозно. Но сега вече се взима". Смята се, че Хари се е променил, откакто е с Меган Маркъл.
 
Още за промяната в характера и настроенията на Принц Хари - четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Анонимен

преди 5 години

Спрял е да пие за малко, изтрезнял и осъзнал в какво се е забъркал... често срещано във видинско ;)

44

Анонимен

преди 5 години

АКО майка му не е имала късмет в брака си , дано поне той да е щастлив от брака си ! Ако тая актриса не му изиграе някоя Американска роля в живота ?????????? Времето ще покаже...........

43

AUT

преди 5 години

Оставете момчето на мира ,какво толкова му дрънкане по адреса !!! Каквото има да става , ще става . Само Бог има право да съди !!!! На всеки човек му е по нещо писано да преживее !!! Такъв е живота : пълен с изненади.

fallback