Снимка: Instagram
fallback

През седмицата Александра Богданска, по мъж Петканова, роди син. Само след няколко часа тя пусна и първата снимка на бебето. Майката, както си трябва – гримирана, в отлично настроение. Сякаш да потвърди максимата, че ако не покажеш бебето в социалните мрежи – то не се е родило.

Алекс и Дани Петканови са много активни онлайн, дори и името на първия им наследник бе избрано от техните последователи в Instagram. Разбираемо е, най-вероятно именно оттам идват и голяма част от доходите им.

Но някак ми се струва истинско бедствие още в първите часове след появата на Габриел да се появи и негов профил в социалната мрежа. Дано не се окажат прави част от коментиращите, че ще бъде следен всеки ден от неговото израстване с цел бъдещи приходи от реклама.

Въпреки че профилът е поверителен, само за няколко часа синът на Алекс и Дани се сдоби с над 1000 последователи.

Може да звучи старомодно, но щеше да звучи далеч по-нормално, ако семейство Петканови изживяваха голямата радост от появата на първото им дете офлайн...

Вижте още новини за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 5 години

-Габче, хайде прибирай се маме.

19

armenia pop

преди 5 години

ЪЪъъъъ кои са тия "световни" знаменитости? И с какво е известна въпросната кифла осморка? Да не си е сложила 3000 м3 в мозъка? Защото в тая *** това е критерия за известност.

18

gost

преди 5 години

Пак ли тия.....Помощ.....!

fallback