Снимка: архив, Reuters
fallback

Не е лесно в света на шоубизнеса една връзка да издържи на изкушенията, но ето че има и двойки, които продължават да са заедно повече от 20 години.

Ранди Гербер и Синди Крофорд

Въпреки че медиите често публикуват слухове за развода им, двойката продължава да е заедно и по всичко личи, че в отношенията между Синди и Ранди цари хармония и любов. Те се запознават преди повече от 30 години, когато са били млади и едва стартират кариерите си. Първо ги свързва само приятелство, но след развода си с Ричард Гиър, именно Ранди се оказва човекът, който протяга ръка на Синди. Така приятелството преминава в любов. По-късно Крофорд признава, че Гербер е върнал в живота ѝ това, от което е имала нужда.

"Това бяха първите ми отношения в живота, които са започнали просто с приятелство. Съветвам всяка жена да изпита подобно нещо. Страстта идва и си отива, всеки има своите възходи и падения, но ако двама души ги свързва нещо повече, то това е основата за прекрасните отношения, които всеки търси“, отбелязва моделът, цитирана от OK Magazine. Звездната двойка има 20 години семеен живот и отглеждат две деца.

Вижте кои още звезди имат дългогодишен брак в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 5 години

До Бен ***"Е, ако Жена ми е Синди Крауфорд, може пък и аз да не изневерявам."---А, стига, бе! Няма да изневеряваш! :)К'во като е Синди. Да не мислиш, че на тоя Гербер тя не му е писнала? :)

5

до 5.....

преди 5 години

Може ли под всяка статия да не ни уведомяваш за "мъжът когото обожаваш", затова че е зодия близнак и че говориш без някви безсмислени тълкувания??? Кви са тея "без тълкувания"??? По-добре се прегледай- за всеки случай!

4

Бен Ган

преди 5 години

Е, ако Жена ми е Синди Крауфорд, може пък и аз да не изневерявам...

fallback