Instagram
fallback

Рафаел Надал разкри, че се е сгодил за приятелката си от 14 години - Мери Перело. Тенис звездата е предложил брак на брюнетката в Рим преди осем месеца. Очаква се двойката да сключи брак тази есен. 

Мария Франциска Перело е 30-годишна и по образование е застрахователен агент. Красивата брюнетка всъщност работи като директор на благотворителната фондация на Рафа, от около десет години насам.
 
32-годишният Надал, който наскоро загуби финала на Откритото първенство на Австралия (след като загуби трофея от Новак Джокович), не крие желанието си вече да стане баща. Той е споделял в интервюта, че е "семеен тип" човек и че очаква с нетърпение да има собствено потомство в не толкова далечното бъдеще.
 
Според списание Hello!, двойката планира есенна сватба, която трябва да се състои в родното място на испанския топ спортист - остров Майорка.
 
Влюбените се срещат през 2005 г. но за разлика от другите жени и приятелки на известните тенисисти, Мери рядко обикаля света по турнири с любимия си.
 
Перело е казвала в интервюта, че нарочно не пътува с Рафа, за да не му се пречка. Тя е заявявала: "Да съм навсякъде с него, не би било добре нито за него, нито за мен. Той се нуждае от пространство, когато се състезава, а само идеята да се мотая около него по цял, ден ме измъчва".
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 5 години

Хахаха "Сгодил се за приятелката си" - демек тия дни , а й е предложил брак миналата година!?

10

Анонимен

преди 5 години

от 10 до 9 Брак й предлага преди 8 месеца, а от 14 години са сгодени...*** ОВЦАААА/ КОЧ!))))Леле колко тъъъп материал има в тази държава.

9

Анонимен

преди 5 години

до 9 Сама ли си начатка плюсовете, бе Теодорче? Я виж какво си написала в първия абзац:"Рафаел Надал разкри, че се е сгодил за приятелката си от 14 години - Мери Перело."Ей, пикло...за нищо не ставаш!

fallback