Facebook
fallback

Преслава публикува трогателен кадър в социалните мрежи. Фолк певицата сподели снимка на страницата си в Instagram със своята малка дъщеричка Паола. 

Причината за този кадър е рождения ден на нейната сестра - народната певица Ивелина Колева.
 
"Честит рожден ден, лельо Ивелина Колева. Не забравяй за ми купиш подарък от Америка", гласеше надписът под снимката.
 
По коледните празници Преслава отново зарадва феновете си като се снима с Паола, която бе с коледна шапчица. Съвсем скоро в интервю певицата сподели, че таи надежди дъщеря й да наследи музикалния й талант, предаде marica.bg.
 
"Родовно й пея и й пускам музика", разказа Преслава за начините да накара детето си да обича музика.
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

МУЛТИ М

преди 5 години

ВСЯКА МАЙКА ИСКА НАЙ-ДОБРОТО ЗА ДЕТЕТО СИ, ПРЕСЛАВА НЕ ПРАВИ ИЗКЛЮЧЕНИЕ. НЕ ТОВА ИСКА ДА НАПРАВИ ОТ НЕЯ - ДА ПЕЕ НА ДЕБЕЛИ И ДА СЕ ПРОДАВА, А ПРОСТО ДА НАСЛЕДИ ТАЛАНТА И, Т.Е. ДА ПЕЕ. ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ. И Е ПЕВИЦА ПРЕСЛАВА И ИМА ТАЛАНТ. ЗА РАЗЛИКА ОТ МНОГО НЕЙНИ КОЛЕЖКИ Е И УМНА. ИЗЖИВЯ СИ СЛАВАТА И СЕ ОМЪЖИ ЗА КОГОТО СИ ГО ИСКА ТЯ. ДАНО ДА Е ЩАСТЛИВА

16

game1

преди 5 години

До хепи: Кой завижда бря?!? Ненавист да, ама завист към комплексирана чалгарка дето си е кръстила детето със фенси име нада!!! Талантлива е да, ама не коментираме това, а че е комплексирана и пошла, и си личи по джуките на снимката и името дето е избрала. А пък ти моме си съшото същество объркано!!! Чети поне малко от малко!!!

15

Happy

преди 5 години

Ах, колко ненавист и ЗАВИСТ има в нашата мила родина България. Какво лошо има в това да си певец в нашата страна. Всеки има право да харесва различен вид от музикалните жанрове, та дори и поп-фолк !!! Това, че повечето от коментиралите, нямат таланта и гласът на Преслава, не значи че трябва да е "плюете" !!! Завирайте се в мишите си дупки и коментирайте статии със смешните си (анонимни) псевдоними, така или иначе друго постигнато НЯМАТЕ !!!

fallback