Instagram
fallback

Хали Бери ще навърши след няколко месеца 53 години, но продължава да учудва с безупречната си фигура и сияеща кожа. В един от форумите дори я нарекоха вещица, която никога не остарява. В действителност, актрисата е много наясно със себе си, въпреки че твърди, че тайната на младостта й се дължи на гените й. 

Американската актриса спортува активно, а на трапезата слага строго определени ястия. 
 
Със сигурност това, което никога не сте чули от Бери е оплакване от целулит! 
 
Защото има страхотна рецепта, която е много проста и достъпна за всяка жена. Смесват се кафе, мед и зехтин докато се получи гъста паста, пропорциите зависят от количеството на кафето. Преди да нанесете пастата върху тялото, влезте под душа и с гореща вода изплакнете проблемните зони. След това ги избършете с кърпа. 
 
След като пастата се нанесе върху бедрата, за по-голям ефект, е необходимо да ги увиете и да останете така половин час. След това измийте сместа и нанесете антицелулитен крем върху кожата.
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Витамини

преди 5 години

Страу бери съм ял.Годжи бери съм ял. Ама холи бери не съм ял. И от него ли се подмладяваш?

10

да бе

преди 5 години

Абе да престанат да лъжат хората тия звезди. Мед, зехтин и кафе, па втриване и глупости. И аз съм на 49 , и всички са смаяни колко съм мрада. Вярно, че спортувам, но също така е вярно, че имам филъри, ботокс, скоро и мезоконци, но никой не може да го допусне или предположи. Толкоз за младостта с бабушки рецепти от зехтин и прочие.

9

Анонимен

преди 5 години

Номер 1: Фани човек над 20 който не е работил мъж или жена.. леко отвратителни са. също.. нямат дълбочина на характер и да българино не само мотика и завод за работа за 1949394394349343-ти път

fallback