Снимка: Facebok
fallback

"Животът те удря много жестоко, но са ти нужни точно 3 секунди, в които да решиш дали да си супергерой или не. Е, аз съм! В края на тази година ще съм един горд човек, преборил рака" .

Това написа в своя профил във Facebook бившата телевизионна водеща Супер Бианка и обяви, че страда от рак.

В публикацията си тя благодари на всички свои близки и приятели за подкрепата и с категоричност заяви: "Ракът избра грешната кучка!"

Бианка Илич, известна като Супер Бианка беше популярната блондинка от "Шоуто на Иван и Андрей", а по-късно стана водеща и на предаването "Ексмилионер търси съпруга".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 5 години

Боби Турбото как е? Всички Иванандрееви изобретения дават дефекти след работата при тях. Това са едни от очалгарилите българския народ.

18

КучИтУ

преди 5 години

Купих си от един зоомагазин за домашен любимец един рак. Голям, червен с огромни щипки. Постоянно налита да де бие . Борим се , така да се каже . Но аз не се давам . Старо куче съм и рака е избрал грешния противник . Само не знам как да кажа на приятели и роднини какъв любимец имам . Вдъхновено от Бианка Илич : " За 3 секунди ставам супергерой.До няколко месеца побеждавам рака .Басси ква' съм *** ."

17

Капо ди тутти фрутти

преди 5 години

ракът е млечница, която имунната система не успява да пребори. Млечницата (кандидоза) започва да се размножава по органите, при което организма се опитва да изолира нападеля със съединителна тъкан. Дотук с абнормалния растеж на тъкани.По-*** е, че като се удари една биопсия я вкарвате в кръвния поток и започват разсейки.Абе бизнес, какво да ви говоря.Най-важното - храни се със захар и не понася бикарбонат (щото е гъба)Така че, меласа + бикарбонат = троянски конник срещу рака

fallback