Снимка: Reuters

Меган Маркъл е невероятно напрегната и нещастна, а Хари се чувства виновен за това. Това твърдят британски медии, според които от появите ѝ през последните дни личи, че стресът не ѝ се отразява добре и въпреки усмивките ѝ пред камерите, тя изглежда нещастна.

През последните няколко месеца критиките към херцогинята на Съсекс се увеличиха. Причината за това са неспирните изяви на баща ѝ по медиите, който твърди, че тя не желае да го вижда, както и спекулациите за това, че Меган е станала причина за влошаването на отношенията между принц Хари и брат му Уилям.

„Меган е бременна, а има толкова много ангажименти. Няма как общественото мнение да не ѝ се отрази. Всичко това е толкова стресиращо за нея“, каза пред списание US Weekly източник, близък до британското кралско семейство. Той добави, че тя е направила всичко възможно да се справи със задълженията си през последните месеци и да следва строгия протокол.

Междувременно от двореца Кенсингтън съобщиха, че през новата година общо четири организации ще минат под патронажа на херцогинята на Съсекс. Това са Националния театър и Асоциацията на университетите от Общността на нациите, както и благотворителните дружества „Смарт уъркс“ и „Мейхю“.

Очаква се Меган да роди първото си дете през март. Съпругата на принц Хари е решила да даде живот на наследника си под хипноза.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 5 месеца

Бог да пази детето и майка му

19

Софиянка

преди 5 месеца

Прав е ха-ха. Ако не се спре ще го решат с много финес. Ако при нас ги командироват да ни помогнат ще имат много работа, а през това време Меган ще роди и ще натовари още глупости. Няма си ниво жената .

18

Анонимен

преди 5 месеца

Това момиче с хитрост и манипулации се домогна до кралския двор и от егоизъм ще се опита да ги раздели.Не я харесват особено и има защо.Баща и пък не спира да сътворява простотии,давайки безумни интервюта в пресата,без да си дава сметка,че така вреди на детето си.