Instagram

Малко след като навърши 49, Дженифър Лопес се появи полугола на корицата на списание InStyle и показа страхотна фигура. Въпреки това, че множество млади звезди й дишат във врата, тя показа с годините, че все още става не само за певица, но и за актриса. Наскоро излезе най-новия филм с нейно участие - "Second Act", след който тя разкри какво прави, за да е в отлична форма. 

"Просто се грижа за себе си", споделя изпълнителката, която обича уелнес тренировките. Ето какво още й помага да изглежда перфектно:
 
Смесване на различни упражнения
 
Правенето на едни и същи неща вкарва човек в една рутина, от която няма излизане. Някои хора се отегчават твърде бързо от всекидневното тичане на пътеката и лесно се отказват преди да са постигнали желания резултат. Според Лопес, най-доброто нещо, което една жена може да направи, е да комбинира различни неща и да се движи повече. Ето защо тя обича да танцува, тича, ходи на йога или комбинира други активности. 
 
Вдигане на тежести
 
Певицата признава, че преди въобще не се е сещала за гирички, но отскоро е добавила тежестите към тренировките, с което мускулите са на лице. "Когато остаряваме, губим мускулна маса и кожата се отпуска", казва тя. 
 
Хидратация 
 
Лопес смята, че  пиенето на повече течности има много ползи за здравето, особено за кожата. в интервю за списание People тя посочва, че пиенето на много вода в комбинация с консумация на пресни храни, много био плодове и зеленчуци, правят кожата й гладка и сияйна. И е напълно права. 
 
Още от тайните за красота на Дженифър Лопес, четете в Tialoto.bg. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase