Instagram
fallback

Както и в света на обикновените хора, така и в света на известните и богатите, е пълно с бивши съпрузи, които са успели да запазят добрите си отношения, въпреки че покрай раздялата им е имало някаква драма. 

Пример за това са Кортни Кардашян и Скот Дисик. Към днешна дата те могат да се похвалят с приятелски отношения, като Кортни дори се сближи с настоящата приятелка на Скот – София Ричи.
 
Бившата двойка има три деца – Мейсън (9), Пенелопе (6) и Рейн (4). Наскоро те споделиха кадри от почивката си в Мексико, на която са били и децата им, и 20-годишната София.
 
Сестрата на Кортни – Клои Кардашян дори написа в Twitter, че според нея е похвално и удивително колко зряло се държат всички в името на децата.
 
Говореше се, че в началото Ричи се е чувствала аутсайдер в семейството, но заради любовта си към Дисик е решила да приеме приятелството му с Кортни.
 
Вижте в галерията на Tialoto.bg кои други ексдвойки сред известните продължават да се чувстват семейство и години след раздялата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 5 години

Покажете *** Нинова с новото елече.

6

Семето

преди 5 години

Пхах, в българия вземат пример от тия - изхвърлят се вътре, оная го изхвърля през вулвата си и после го отебава. Ипотечни кредити, панаири... Почват се разговори за "бащата на детето ми", "майката на детето ми", ххахаххахх.

5

lelka

преди 5 години

Ненормални и объркани отношения са това.

fallback