Снимка: Instagram

Миналата седмица стана ясно, че Нина Добрев е отпразнувала Коледа в София. Актрисата публикува снимки от празничното събиране със семейството си у нас, а няколко дни след това - и фотоси от разходка из Витоша. "Беше фантастична ваканция", написа звездата от "Дневниците на вампира". 

Оказа се, че някои от българските ѝ фенове обаче са останали разочаровани от нея. Те са я изчаквали пред къщата на баба ѝ и дядо ѝ, за да получат автографи и да се снимат с нея, но това не се получило. Ето какво написаха някои от феновете под снмиките на Нина в Instagram:
 
"Изключително разочарована съм от теб. Не си ми любимка вече. 4 дена разиграваш 5 фена пред къщата на баба ти и дядо ти! Заслужаваш другия път да отидем 50 човека и да викаме на улицата... "
 
"Тя една снимка не дава.. ние я видяхме... бяхме 4 човека, щеше да й отнеме 2 минути... тя просто ни подмина. Вие искате фен среща... никога няма да направи...".
 
Разбира се, много почитатели на актрисата проявиха разбиране и защитиха своята любимка. Ето какво посочиха те:
 
"Много нагло. Дошла е да си види роднините, а вие да досаждате".
 
"Откъде-накъде ще висиш пред вратата на някого и ще го тормозиш да ти даде автограф или да се снима с теб?!".
 
Още коментари и снимки от ваканциите на Нина вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

21

анонимен

преди 6 месеца

Дреме ми за някаква си Добрев!

20

Анонимен

преди 6 месеца

Нина Добрева е забравила българския!! МайКоОоО Ко Ши ПРаИМ Ся! тя Кат Тва ДимиТроВ ва!!!

вижте кво никой не го интересува за кирташките ви претенции и откъде по дяволите идва тая идея че някой ви дължи нещо особено хора с милиони ХАХАХАХХАХАХХА

Почнете още една фалшива кампания и за нея как е забравила да говори български и някакви такива

19

Анонимен

преди 6 месеца

До h 19

Живее си живота на сто и петдесет пъти по хубаво място отколкото омургавените "българи" от Милиционерия консумирати "чист" въздух и даващи задници за жълти стотинки! Истински "българи" полагат най-щателните грижи за родителите им а държавата заедно с родолюбците ги цака от където се подаде мръвка! Жителите на САЩ/Канада макър и цветни са на светлинни години от средностатистическия български тъпун който едвам връзва междуметията!