Снимка: Reuters
fallback

Анджелина Джоли каза, че не иска децата ѝ да са послушни постоянно, а предпочита да са бунтари. Тя сподели, че намира "бунтарската им жилка" за страхотна.

"Забавно е какви неща могат да правят децата. Те могат да те накарат да пораснеш, и ти растеш. Децата ми имат хубава бунтарска жилка. Не искам те да се държат перфектно през цялото време и да казват само правилните неща, защото смятам, че трябва да намерят себе си", разкри актрисата пред "BBC Radio 4".
 
Още по темата вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Народеее????

преди 1 година

Само човек продал се на дявола може да кажа подобна глупост!Тя е сатанистка знаете ли?

8

Vergy98

преди 5 години

Бунтарството на децата на тази дама, явно се изразява в това, да се чудят към точно кой пол принадлежат. Това по скоро се отнася за биологичните и такива. Останалите просто са удърили джакпота и така...;-)))Да са и живи и здрави.

7

Дишпит

преди 5 години

И ей тея греховни бунтари с кожени якета които бяха толкова "ГОТИНИ "са родителите на т.нар millenials като на тях тежи начина по който са отгледали децата си, като пълни загубеняци общо взето, игнорирайки всякакви натрупвания на мъдрост и добри практики и самата реалност, докато си мислят че го правят по "нов начин"

fallback