Снимка: Reuters
fallback

Ашли Симпсън призна, че ѝ е трудно да балансира между грижите за двете си деца, записването на музика, записването на телевизионно предаване и работата за модната си линия.

В риалити предаването, посветено на нея и съпруга ѝ, Еван Рос, наречено ASHLEE+EVAN, певицата каза: "Музиката си е кариера, да имаш модна линия за дрехи си е кариера, да имаш модна линия за обувки е кариера, да бъдеш майка също е кариера. Наистина е натоварващо".
 
Изпълнителката на "Boyfriend" дори попитала собствената си майка, Тина, как да намери перфектния баланс. А отговорът на Тина бил: "Мисля, че ако правиш това, което ти харесва и страстта ти си личи, това е всичко, което има значение".
 
Ашли подчерта, че все пак е късметлийка, защото може да разчита на подкрепата на Еван.
 
Още за Ашли четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 5 години

Коя е тази жена?

4

Анонимен

преди 5 години

Ох, горката, да я ожалиш просто! Тя е единствената, която има тези проблеми. А какво да кажат някои, които не са богати като нея и на всичкото отгоре не са известни? Що ни правите на прости, не мога да разбера? "Журналисти"!

3

Анонимен

преди 5 години

Може да я вземем при нас на село, ще помага в доенето на кравите и овцете, в почистването на обора..Така ще си отпочине от натоварения график горката

fallback