Снимка: Facebook
fallback

Тоалетите на първата ни дама Десислава Радева се следят под лупа при всяко официално събитие. И често предизвикват полярни коментари.

"Те се подбират спрямо събитието и протокола, което посещава", заяви пред bTV топ дизайнерката Невена Николова.

"Тоалетите за Деси Радева ги правя в контекст. Обръщам внимание на точното. Например роклята с дантелите беше правена за Брюксел, в този регион на Франция има специално отношение към дантелата, затова избрахме този материал за там. Мисля, че успяваме да отиграем различните ситуации. Такъв беше и случаят на роклята за Бъкингамския дворец, където, аз твърдя, че кралицата толкова усмихната не се е появявала", сподели Николова.

На модел на дизайнерката наскоро се довери и популярната британска актриса Елизабет Хърли, която избра рокля за парти за половинката на Елтън Джон.

Невена разказа, че и за друга известна личност, която носи нейни рокли – Сара Фаберже – единственият пряк наследник на фамилията Фаберже, известна с бизнеса си с бижута.

Дизайнерката смята, че границата между сезоните, висша вода и улична мода става все по-незабележима.

"Цветовете за следващата година не са тези, които очакваме или по-скоро са топли и неутрални, смесващи се цветове, които могат да се носят в свободна интерпретация", коментира Невена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

75

Lina

преди 5 години

Невена, Невена, не си виновна ти, а т.нар " гледна точка" на десъ радева, за пример ще дам лачените обуща на едно от последните събития, с които се появи, стремежа към разни оръстенчета, синджирки, дънку трета употреба, и много други, стила е нещо, което или имаш, или никога не възприемаш, ако не умееш

74

Ковача

преди 5 години

...задава ли си някой въпроса,откога Брюксел е във Франция? Или това,че дизайнера е неграмотен, не е от значение.

73

Гинка

преди 5 години

Изввинети, това платена публикация ли е?

fallback