Снимка: Instagram

Благой Герогиев отново се ядоса на жълтите медии. В интернет пространството и из вестиниците се появиха много статии, в които се твърди, че връзката му със Златка е фиктивна, че я използват като PR и отношенията им не са толкова сериозни.

Докато бяха във VIP Brother се появи съмнение, че плеймейтката е бременна, което обаче не се оказа вярно.

Появиха се коментари, че това също е било направено, за да може двамата да привлекат повече внимание. Джизъса обаче категорично отрича тези слухове.

Ето какво написа Благо в Instagram: "Обръщам се към всички, които изсипаха злобата си върху мен и Злати, пишейки обиди и клевети по наш адрес. Аз съм човек, който държи на честта, семейството и достойнството си и няма да позволя разни жълтурковци, измислени сайтчета, псевдожурналистчета и разни вестничета, на които единствено датата на броя е вярна, както и някакви хорица, които са толкова жалки и смешни, за които ми е под достойнството да говоря даже, да се подиграват с мен и хората, на които най-много държа. Заявявам най-отговорно, че съм започнал съдебни дела и ще гоня до дупка всеки, позволил си да опетни името ни".

Още новини за звезди четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase