Instagram
fallback

"Моят коледен подарък". Това написа приятелката на Наум Шопов-внук в Instagram. Теа Минкова качи снимки от разходката им на коледния базар в Берлин.

Двамата пият греяно вино в специални чаши във формата на ботушчета и се радват на празничната украса из германския град.
 
След като Теа и Наум приключиха с ангажиментите си, първо заминаха на спа почивка със своите приятели Алекс и Даниел Петканови. После двамата се отправиха на заслужена почивка в Берлин.
 
Преди близо седмица Наум Шопов се дипломира и положи Хипократовата клетва. Той и приятелката му се сгодиха преди няколко месеца и вече кроят планове за сватба, която, по думите им, ще бъде в тесен кръг.
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Бай Ганчев

преди 5 години

Много специалната чаша във формата на ботушче - Made in China ...... както и 95 % от *** продавани на този много специален Коледен базар в Берлин . От там се връщам .... ама като не се казвам Наум няма кой да ми напише статия в медиите . *** .П.С. Всъщност , не ми и трябва . Тъкмо снощи четох на детето си приказката за мишлето което се похвалило че прескочило планина ... преплувало морето ...... Всички знаем какво му отговорила старата мишка .

15

Тошо

преди 5 години

До Анонимен 2 Толкова ни е ъкъла редакционен.

14

Тошо

преди 5 години

До Ум 13 Ако тази пошлост не я бях прочел-никога не бих повярвал,че може в бг.вестник да се пишат такива простотии.Докъде само докараха България 9-вето септемврийските убийци на българската интелегенция.Затриха България де факто.

fallback