Reuters

Какво се случва в кралското семейство е още трудно да се разбере, но факт е, че все повече растат слуховете, че Меган Маркъл и Кейт Мидълтън имат сложни отношения помежду си. Двете кралски дами не спират да бъдат сравнявани – от стила им на обличане, до сватбите им. 

Подобни емоции явно са се прехвърлили и върху техните съпрузи – принцовете Уилям и Хари. Според една от информациите, именно кавга между двамата е станала причина херцозите на Съсекс да напуснат дома си в Кенсингтън и да заживеят в къща в Уиндзор.
 
С тях там ще бъде и майката на Меган, а според още една новина, някогашната актриса е решила да не ражда в болницата, в която Кейт е родила трите си деца и търси алтернатива като дори не изключва и домашно раждане.
 
Дали страстите ще се успокоят, ще стане ясно скоро. Това, което официално публикуваха от двореца Кенсингтън е, че четиримата все пак ще са заедно на Коледа в Сандрингам при кралица Елизабет II. На нея все пак, едва ли някой може да откаже покана.
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 4 месеца

Страшна новина! Ще пия една топла вода!

4

бай Тъпчо

преди 4 месеца

А така, и ние сме тъй, ама с бажанака, щото наште жени са ни балдъзи а пък и са близначки на всичко отгоре...а бе не баш на всичко ама тъй си е думата бе.То пък и комшии сме, та всеки ден те у нас-ний у тях и уж все сме на гости, пък все едни и същи жени около нас гледаме.Кога бехме още млади, приятелите на задяваха и викаха-Глейте да ги не объркате, ей... пък аз им отговарях-Не може да ги бъркаме, че бажанака не дава, пък те двете са хилят и побутват, та...кой знай, може пък те да са на бъркали

3

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен
"Новината изглежда много важна, затова смятам да я пропусна."
---
А-а, не бива така! Ще си преместиш! Задължително! :)