Снимка: Bulgaria ON AIR

Теодора Мудева е избрана за новата "Мис България". Любопитното за нея е, че е едва на 17 години. Въпреки това тя успява да пребори конкуренцията. Влюбена е в морето и спортните танци.

Теодора е родена в Сливен, но живее в Бургас и учи в Английската гимназия в града. Преди няколко месеца печели конкурса "Кралица на Бургас", а през лятото и "Мис Бургас".

Теодора Мудева ще представи страната ни на международния конкурс "Мис планета", който ще се проведе в Тайлнад.

"В конкурса "Мис България" заложих на това да бъда себе си. Мисля, че спортните танци доста ми помогнаха в този случай, защото треньорката ми ме е научила да се изразявам на сцена", обясни още Мудева пред Bulgaria ON AIR.

Наученото от танците беше силната част в моято походка и присъствието ми. Спортът ме е научил на дисциплина и това ще ми помогне да съчетавам учението, танците, а и дам пример на връстничките си, разказа още Теодора.

Тя се закани, че ще разбие клишето, че красивите жени са глупави, а любимата й книга е "Портретът на Дориан Грей" на Оскар Уайлд. "Тя разчупи вижданията ми за ценностите в живота днес", призна новата "Мис България".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase