Сп. You
fallback

Най-голямата дъщеря на Мел Би – Финикс Гълзар-Браун (19) застана за пръв път пред медиите и сподели тежките спомени за брака на майка ѝ със Стивън Белафонте, който бе финализиран окончателно едва миналата година.

В ексклузивно интервю пред сп. You тийнейджърката разказа: "Има неща, които никога няма да забравя. Бях на 14 или 15 и си седях в спалнята, когато ги чух да се карат. Мама дойде в кухнята, а Стивън я следваше. Аз погледнах скрита през една цепнатина към кухнята дали всичко е наред и се прибрах в стаята си. Чух още викове и писъци, тя крещеше "Престани, махни се от мен" и след това чух шум от удари. Слязох отново по стълбите и видях как Стивън стои със свалени панталони пред нея, а тя се е свила на кълбо на дивана. Замръзнах, но се прибрах в стаята си. Това беше животът ми", разказа Финикс.

Вижте още какво каза Финикс в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 5 години

Еее слаба драма.Стивън биел майка и ама тя го обичала.След още 10 години ще се сети че след като Стивън пребил майка и в кухнята се качил в нейната детска стая и я опънал брутално в креватчето и.А тя била само на 16 беърли лигал.

6

Може ли да попитам,

преди 5 години

тия пък кои са? За първи път чета за тях. Айде у лево.

5

Иван9111

преди 5 години

Да ве, добре бе Ашанти, а жените щото не са емоционални терористи от които цял живот душевните рани не зарастват. Пълно издивяване ако не ги укротиш. После трябва да го раздавате модерна двойка където всички са равнопоставени. Иначе тя се сърди и цупи. Двойни тройни петорни игрички. Цената се вдига, качеството намалява. Който иска да се размножава.

fallback