Reuters
fallback

Бившата съпруга на Силвестър Сталоун - Бриджит Нилсен, забременя на 54 години и роди дъщеря. Тя призна, че сега е по-лесно за нея да отгледа бебе, отколкото в по-млада възраст. 

Новината за бременността предизвика доста коментари, включително и сред лекарите. Противно на всички предупреждения и страхове на свързаните с медицината, Бриджит ражда здраво момиче, което носи името Фрида. Това е първото й общо дете със съпруга й Матиа Деси, за когото е женена от 2006 г.
 
От предишни тя има четирима сина. В интервю пред USA Today тя бе категорична, че сега се чувства по-уверена, отколкото когато е поела в ръце първия си син.
 
"Родих първото си дете на 20-годишна възраст и абсолютно не знаех какво да правя и как да го направя. Хората, разбира се, не ми вярват, но съм абсолютно убедена, че сега ми е много по-лесно да отгледам бебе", споделя Нилсен.
 
"Сега съм много по-отговорна при отглеждането на дете, вече имам голям опит", допълва тя.
 
Мнозина обаче все още се съмняват, че Фрида ще расте като щастливо дете. Независимо от финансовите възможности на своята майка. 
 
Нилсен стана популярна с участието си в "Роки IV" и "Кобра" заедно със Силвестър Сталоун, за когото се омъжи през 1985 г. Датчанката има и успешна кариера като модел, позирала е и за Playboy.
 
Тя е известна с бурния си личен живот. Зад гърба си има пет брака, проблеми с алкохола и наркотиците, и открито заявява афинитета си към пластичната хирургия. 
 
Още новини за звезди четете Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Българин

преди 1 година

Иначе рекорда за инвитро бе 75 г. За двойка в Индия където е въпрос на семейна чест да имаш поне едно дете. Та лелята си е направо млада, има още хляб в нея.

31

Българин

преди 1 година

Доста хора (включително и аз) сме гледани от бабите си по различни причини. Да и е живо и здраво , и да го обича. И най-вече да и а сили да го гледа.

30

Анонимен

преди 5 години

Бе всичко става в тоя живот - познавам едно семейство дето си имаха две големи деца и даже внуци от едното и им се пръкна бебе. Мислела е че е в климактериум и не са се пазили с мъжа си. Роди към 50-те може би да беше и си изгледаха детето - студент е вече. Одумваха ги малко из махалата ама голям праз - детето е живо, здраво и добре възпитано.

fallback