Снимка: БТА
fallback

Общ преглед
Теодора Мудева от Бургас спечели короната в националния конкурс за красота "Мис България"2018. Красавицата се сдоби с титлата на церемония в "Рейнбоу плаза".

Новата мис получи отличието си от миналогодишната победителка Тамара Георгиева. Подгласнички на победителката станаха Симона Пеловска от Ловеч и Михаела Йорданова от Варна на третото място. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

83

ivoeco

преди 5 години

До ЕкспертНаистина е много хубаво момиче,и имаше най хубавото тяло но в профил има леко гърбав нос и журито не можеше да си позволи втори гаф!!

82

Анонимен

преди 5 години

Момичето си е хубаво. Организаторите на конкурса е добре да помислят преди да пуснат сведение в медиите как ще го допълнят визуално, за да намалят злословието по адрес на себе си, първо, и второ, на момичетата. Специално в този сайт на редовния *** му иде отвътре да грубее, перврзничи и натрапва крайни изкази по повод всичко и всички. А публикуваните по-късно снимки почти всички са много лоши, кифленски.

81

pkboev

преди 5 години

Според мен е много красиво момичето, просто още няма излъчване на модел. На тия снимки изглежда като на абитуриентски бал.В Инстаграм - https://instagram/teodoramudeva/?hl=bg - мисля може да се види по-добре за какво иде реч.Офтопик, за пръв път виждам 80+ коментара и още не сте се почнали за Бойко и комунистите...

fallback