Снимка: Монитор
fallback

Калина Митева, която ни представя на Мис Свят в Китай, даде силна заявка за челните места в конкурса.

19-годишният модел впечатли журито със сценичен пърформанс на фона на музика с мотиви от родния фолклор. В тази обласвт тя "плува" в свои води, тъй като уменията й в танците са й донесли голямата награда на фолклорен фестивал в Грузия, пише "Монитор".

Калина изпъкна и в предизвикателството Head To Head Challenge, в което всички 120 красавици, протягащи ръка към титлата Мис Свят, трябваше да отговарят на различни въпроси.

Разделени в групи, Митева се конкурира с представителките на Лаос, Колумбия, Замбия, Португалия и Белгия.

Те трябваше да развият тезата си на тема: "Какво научихте от собствената си страна, което бихте искали да предадете като знание и в чужбина?".

Нашата девойка се отличи с кратък и точен отговор като избра да разкаже, че именно в България се ражда кирилицата. С отговора си тя грабна и най-голям процент от зрителския вот в групата, а след нея се нареждат Белгия и Колумбия.

Ако запази челната си позиция, българката ще премине във втория кръг на Head To Head Challenge, с което почти сигурно си гарантира място в топ 30 на големия финал на конкурса на 8 декември.

Засега Калина се нарежда на 20-о място по подкрепа на феновете на конкурса, като единствените европейки, които я изпреварват в класацията са Мис Франция и Мис Русия. На първо място пък е представителката на Непал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Мая Нейкова

преди 5 години

До АнонименТака е. Българите сме заспали дълбок сън от години. Няма активност, няма организирани фен групи. Ние сме "нещастна" нация, черногледи песимисти. В нищо не виждаме красивото и позитивното.

17

Мая Нейкова

преди 5 години

До До селтака под менТя Е родена в Шейново, селчо.

16

Мая Нейкова

преди 5 години

До АнонименКъде видя хитростта, бе?

fallback