Facebook
fallback

"Всеки греши. Няма безгрешни. И аз направих моята грешка. Съжалявам, аз съм на 25 години... това е моят житейски опит", заяви пред Нова тв Георги Валентинов по повод приключилата му връзка със Златка Райкова. 

По думите на ММА боеца, не Благой Георгиев му е откраднал годеницата, с която бил близо 5 години.
 
"Решението го взех аз, разделих се със Златка. Но след два месеца тя се хвана с този палячо", обясни той.
 
Според Георги, Благой е трябвало да постъпи по мъжки и лично да му каже, че излиза с бившата му приятелка.
 
"В техните отношения не се знае кой е мъжът и кой жената... Това е самата истина", посочи спортистът.
 
Георги изтъкна, че е отвратен от постъпката на Златка и Благой, но се радва, че нещата са се развили така.
 
"Аз съм му благодарен дори на него, че той ме отърва от този човек, защото знам, че той не е за мен".
 
"В тези отношения тарикати няма. Това може да се случи на всеки... Според мен всеки един мъж трябва да изпита едно такова разочарование в любовта... Радвам се, че на мен ми се случи по-рано, за да придобия опит", каза още Валентинов.
 
ММА боецът уточни, че не си е искал обратно годежния пръстен, който даде на изкусителката, нито тя му го е върнала. На въпрос какво ще направи, ако срещне футболиста и плеймейтката, Георги отговори, че те са от съвсем различна планета и "не ги брои за живи".
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Valter

преди 5 години

Златка е една голяма кофа която щте погълне ощте много банани, е Момчето хубаво, че се оттарва от този динозавър, да си гледа спорта, а за джизъса този *** от овча купел обича си живота момчето, чичо Венци му даде хляба, и той си чуууу....... А наред родните ***

37

Любов и омраза

преди 5 години

Златка през 2007 участва в едно предаване Острова на изкушението там изеееба няколко мъже един скоден Филип,после същата 2008 година призна в Шоуто на Азис,че е спала с над 100 мъже...по това време ходеше с Багата,след това с Константин певеца-признато от Райна певицата,след това с Динко,след него с този Георги сега с Благо джизаса а колко още има за който аз не зная...ЕТО ЗА ТОВА МИЛИ ДАМИ ВИ УБИВАТ И РАЗФАСОВАТ В БЪЛГАРИЯ И ПО СВЕТА...!!!!

36

Анонимен

преди 5 години

Палячовци са всички които са минали през Златка Общата.Какво е това ММА"боец"-какви бойци са тези анаболени комплексари?Бойците са по фронтовете.

fallback