Instagram
fallback

Свикнали сме да ги виждаме с безупречни вълни в косите и блестящ грим по лицето. Модният подиум на ангелите от Victoria’s Secret винаги е изпълнен с блясък и знаем добре, че за техния перфектен външен вид се грижат огромни екипи от хора.

Макар сценичният им грим винаги да се стреми към подчертаване на естествената красота, всички знаем, че той е постигнат с наличието на доста продукти.

Сега супермоделите на Victoria’s Secret доказват, че дори и без грим изглеждат точно толкова съвършени, колкото и с грим.

Доказателството – многобройни кадри в социалните мрежи без никакви продукти и почти малката разлика с образа, в който ги виждаме постоянно по кампании.

Представяме ви красивите модели и как изглеждат те без грим.

Още снимки на красавиците без грим ще намерите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

ха ха хО

преди 5 години

"Без грим" но с пластични операции.Тази на снимката е с изцяло подменено лице.Има снимки в нета преди операцийте и.Нищо общо също като нашите хухавели от узаконента древна професия наричана за прикритие плеймейт-проиграй и предай на следващия.

16

Анонимен

преди 5 години

Слобе им кафяви очи и черни да видим сички са синеоки

15

Анонимен

преди 5 години

Не случайно Гонзовица оп оп Гущеровица, Николета или Златка не се снимат за Виктория Сикрет, щото тея плашила без грим не може се показат да си вземат пощата, тяхна снимка без грим е по-рядка от птицечовка

fallback