Снимка: архив, Reuters
fallback

Винаги сме знаели, че няма такова нещо като неостаряваща жена. Добре запознати сме, че генът е това, което има съществена роля за начина, по който изглеждаме. И въпреки това използваме всякаква козметика и вълшебни методи, с които се надяваме, че поне малко ще забавим последиците и следите на времето върху лицето ни.

Същевременно сред съвременните звезди и знаменитости се намира по някоя и друга перфектна жена, за която като че времето е абсолютно спряло.

Върху лицата им няма следи от умора, бръчки и каквото и да е, което да издаде рождената им година.

Представяме ви топ 5 от знаменитостите, които просто не остаряват и всяка година са си същите като отпреди 10.

1. Никол Кидман – 2018 и 2001 година

Актрисата, която открадна сърцето на Том Круз през 1990 година, а след това създаде семейство с друга легенда – Кийт Ърбън. Тя може да е на 51 години, но те са единствено като време, в което работи, за да печели всякакви награди. И времето е абсолютно безсилно пред красотата ѝ.

Вижте кои са останалите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

м даа

преди 5 години

Да сложите Никол Кидман е подигравка, червенокосите имат най-лоша старост , ако ще сравнявате 2000-та с 2018 най-добре е Бритни Спиърс , отслабна , взе да се контролира с дрогата и алкохола, вече не излиза с "мъж" дето я бие и унижава, и си е ***-ка че дрънка.

7

са

преди 5 години

Под косите им е пълно с излишна кожа от опъването й-никой не може да избяга от природата!

6

Анонимен

преди 5 години

Мда, шпакловки, спринцовки и редовно смяна на партньора помагат. А на Лопес и доста труд и танци. Не е лесно да пробиеш като испаноьлка от Барбадос.

fallback