Reuters

Вероятно си мислите, че след като секс лентата на Ким Кардашян видя бял свят, тайните на риалити звездата в леглото са разкрити. Не, наскоро бившият ѝ Рей Джей издаде странностите на г-жа Уест под завивките. 

"С Ким си правихме секс маратони по около 12 часа. Но тя не обичаше да се поти и спираше, каквото и да правим, за да си оправи грима", разкри пред The Sun рапърът, който излизаше с брюнетката в периода 2005–2007.
 
Рей Джей разкри, че тя държала много на правилното осветление в спалнята и извън нея.
 
"Тя обичаше да изглежда перфектно по време на секс – правилното осветление, да бъде в настроение. Беше дива, имаше цял червен сандък, брандиран с Louis Vuitton със секс играчки", добави певецът.
 
Ким е голям фен на дизайнерския бранд и дори е ползвала логото му, за да брандира кофите за боклук пред дома си. Освен навика да си оправя грима по време на секс, Кардашян имала и други изисквания – пица, шампанско Cristal за 300 долара, което да е изстудено до конкретна температура.
 
Рей Джей обясни, че за 12-часовите парти сесии Ким пазарувала като обезумяла, включително скъпи прашки. Само долното ѝ бельо струвало около 100 000 долара.
 
Певецът в момента е женен за стриптийзьорката Принцес Лов, от която има момиченце. Той стана известен покрай излизането на секс лентата му с Кардашян.
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase