Facebook
fallback

"Семейство Батинкови ще станем трима! Със съпругът ми Ивайло очакваме първото си дете! И двамата ще станем родители за първи път и то на най-мечтания син! По този най-вълнуващ и съкровен за нас повод, създадохме тези красиви кадри, които пресъздават и заразяват с огромното ни щастие и любов и които искаме да споделим с целия свят!". Това написа Антония Петрова-Батинкова във Фейсбук, където качи снимки от новата си фотосесия. 

Мис България 2009 е показала наедрялото си коремче, носейки дълга официална рокля в зелено. На голяма част от снимките тя го придържа с ръце или е в прегръдките на съпруга й, който е в стилен костюм. 
 
"Нямаме търпение да станем родители, ние сме най-щастливата и влюбена двойка! А първородният ни син е най-желаното и обичано бебе на света!", допълни още носителката на титлата Мис Русия за 2012 г. 
 
"Честито Антония, ставаш все по- хубава, майчинството и споделената любов те разкрасяват... ах, кого не биха! Желая ти късмет!", написа почитателка на Батинкова. 
 
Както по-рано писахме, младото семейство очаква първото си дете в средата на януари. Наскоро Антония сподели, че иска синът й да се роди на определена дата - 17. По думите й, числото е щастливо за нея и Ивайло, защото двамата се запознали на 17 март. 
 
Още снимки от фотосесията на бременната Антония Петрова-Батинкова вижте в галерията на Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 5 години

Хубаво сега призовавам всички бременни жени да си пуснат снимките в нета че тая да схване че не е само тя а всички мъже като Сидеров да се снимат по лично оръжие и да го пускат в нета че да схване че и другите мъже имат не е само нейния друг въпрос е че Сидеров като се снима гол като сокол видяхме само един рахитичен мишок ама все тая.

16

Доброжелател

преди 5 години

Ох, писна ни от платените й статии. Във 100 сайта обяснения колко е щастлива, а всъщност е дълбоко нещастна и комплексирана. Пожелавам да намери покой

15

ха ха Хо

преди 5 години

.....написа почитателка на Батинкова.....---Единствената им почитателка е майката на Тоца.

fallback